« Topics
1234...337338339340...362363364
davidhorman1,997 posts since 8 Mar 2005
Channel Channel Islands
Has anyone noticed glitches on BBC One lately? I thought it was just one night the week before last, during Eastenders and Holby - a frame would flash up from a few seconds before. I think I spotted it about four or five times.

I've just spotted it again halfway through tonight's Eastenders, this time flashing up more than once and accompanied with a sound glitch.

It could be my Freesat box, although I've seen it both live and on recordings now.
noggin13,615 posts since 26 Jun 2001
Has anyone noticed glitches on BBC One lately? I thought it was just one night the week before last, during Eastenders and Holby - a frame would flash up from a few seconds before. I think I spotted it about four or five times.

I've just spotted it again halfway through tonight's Eastenders, this time flashing up more than once and accompanied with a sound glitch.

It could be my Freesat box, although I've seen it both live and on recordings now.


Yes - though I thought it was my box (Sky HD) too. It was a very odd artefact - flash frame (but more than a frame) from 20" or so earlier. It does it consistently when replaying the recorded stream too, at exactly the same point, so I don't think it's a glitch in the decoder.
Last edited by noggin on 2 June 2018 5:34pm - 3 times in total
TIGHazard213 posts since 3 Jan 2014
Tyne Tees Look North (North East)
Has anyone noticed glitches on BBC One lately? I thought it was just one night the week before last, during Eastenders and Holby - a frame would flash up from a few seconds before. I think I spotted it about four or five times.

I've just spotted it again halfway through tonight's Eastenders, this time flashing up more than once and accompanied with a sound glitch.

It could be my Freesat box, although I've seen it both live and on recordings now.


Yes - though I thought it was my box (Sky HD) too. It was a very odd artefact - flash frame (but more than a frame) from 20" or so earlier. It does it consistently when replaying the recorded stream.


I haven't been having that, but I've noticed dropouts on the audio for about a second or two when watching a BBC HD channel on Virgin (I have a Tivo, not V6 if that's any importance)

It's not an issue in SD. Happens about every 5 minutes or so, but never during the junctions.